A Tündérkert filozófiája

A Tündérkert létrehozásakor a legfőbb motivációm az volt, hogy az engem körülvevő, de magukat megvalósítani még nem merő barátaimat támogassam tehetségük kinyilatkoztatásában és elindítsam őket egy lehetséges úton azzal, hogy megmutatom termékeik eladhatók és értékesek. Aztán ez egyre bővült más kézműves termékekkel. A termékek nagy része egyedi darab és nem sokszorosítási céllal készült.

A termékek számomra azt a finomságot, egyediséget képviselik, amit a tündér és angyali energiák. Értékesítek kimondottan tündéres, angyalos és spirituális szimbólumokhoz kapcsolódó termékeket. Az Aura-Soma és a Szivárványterápia megismerését követően elhivatott rajongója lettem a színeknek, ezért a sokszínű termékek is megmutatkoztak a kínálatban.

Ahogy telt az idő és az ismerősök kibontották szárnyaikat a kört újra szűkítettem a saját kedvenceimre, az ékszerekre és a Szivárványos termékekre. Most ezek kapják a legnagyobb hangsúlyt.

Sokszor volt életem során, hogy egyedi terméket szerettem volna készíteni, de nem sikerült megvalósítanom, mert nem volt időm utánajárni, hogy ki tudná ezt nekem elkészíteni. Ezen az oldalon szeretnék azoknak is lehetőséget adni, akiknek van egy elképzelés a fejükben, azzal hogy egyedi termékre is kérhetnek árajánlatot (legyen az ékszer, horgolás, szappan, kerámia vagy bármi más) – igyekszünk megvalósítani az álmokat.

Ismerd meg a Szivárványterápiát is

Látogass el a Szivárvány terápiával foglalkozó weboldalamra is

Privacy Policy Settings