Vásárlási információk

Fizetési lehetőségek

Átutalás előre
Utánvét
Személyesen, készpénz (Budapesten)

Szállítás

A termékek Budapesten személyesen is átvehetőek.

A Tündérkertben megrendelt termékekre minden esetben egyedi árat küldök attól függően, hogy a kiszállítás milyen típusát kérik.

Amennyiben a terméket előre utalják, a kiszállítás díja a csomag súlyától és attól függően, hogy házhoz vagy csomagpontra kérik változó. Erre igénytől függően mindig elküldöm az egyedi árajánlatot. A postai díjakra sosem számítok felárat, pont annyit fizet a megrendelő, amennyi a szolgáltató által kért díj.

A GLS CsomagPontokban belföldi csomagoknál 1200- 2000 Ft között változik a díj a csomag méretétől függően.

A GLS CsomagPontokon keresztül belföldre utánvétes csomag is feladható. A GLS futár csak abban az esetben adja át a csomagot a címzettnek, ha az utánvét összegét megfizette. Utánvétes csomag GLS Automatából is felvehető. Az utánvét összegét bankkártyával lehet kiegyenlíteni a GLS Automata terminálján keresztül. A szolgáltatás díja hozzáadódik a csomagszállítási díjhoz.

GLS szolgáltatási árak részeletesen itt találhatók: https://gls-group.eu/HU/hu/gls-csomagpont/gls-csomagpont-arlista

A GLS CsomagPontokban belföldi csomagoknál az utánvétbeszedés díja: + 985Ft

Utánvéttel történő megrendelés esetén a szállítás és utánvét Magyar postai díja 2250 Ft.

Kiszállítást külföldre csak a postaköltség előzetes egyeztetése és a termék és postaköltség előzetes elutalását követően vállaljuk.

Elállás joga

Megrendelése során Megrendelő élhet a 17/1999. Kormányrendeletben részletesen rögzített feltétel nélküli elállási jogával. Megrendelő a szerződéstől, az áru átvételét követő 14 (tizennégy) munkanapon belül indoklás nélkül elállhat. Ebben az esetben Szolgáltató köteles a Megrendelő által kifizetett vételárat haladéktalanul, de legkésőbb az elállást és az áru visszaszolgáltatását követő 30 (harminc) napon belül visszatéríteni.

A Megrendelő viseli az elállási jog gyakorlása miatt az áru kiszállításával és visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket. Szolgáltató követelheti az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését.

Az elállási jog minden termékre vonatkozik, ami eredeti és sértetlen (bontatlan) csomagolásban érkezik vissza. Az elállásra vonatkozó igényét be kell jelenteni. A postán, vagy futárszolgálattal visszaküldött termék árát legkésőbb az áru megérkezését követő 30 munkanapon belül visszautaljuk a Megrendelő által megadott bankszámlaszámra. A visszatérítés nem vonatkozik a ki- és visszaszállítási költségekre.

A Megrendelő által felbontott vagy hiányos csomagolású visszajuttatott termék esetében nem vállaljuk a termék visszavásárlását, ezért azt visszajuttatjuk a vásárlónak, a saját költségére.

Amennyiben a termékről felbontás után a futár jelenlétében derül ki, hogy bizonyítottan sérült, és a sérülés az áru átvételét megelőzően keletkezett, a termékre cserelehetőséget biztosítunk. A Megrendelő ebben az esetben a sérülést a futár által felvett jegyzőkönyvvel igazolhatja.

Kivételt képeznek az elállási jog alól azok a termékek, melyeket a Megrendelő egyedi kérésére más színben, méretben, vagy teljesen egyedi megrendelése alapján személyre szólóan készített el a Szolgáltató (pl. személynévvel ellátott könyvkötői termékek). Ezek esetében Szolgáltatónak nem áll módjában a terméket visszavételezni.

Privacy Policy Settings