A Tündérkert filozófiája

Korunk legnagyobb kihívása az emberi természet okozta károk rendezése, a természet harmóniájának visszaállítása. Ehhez két dologra van szükség: egyéni, illetve közösségi Tudatosságra és tudatos, szív által vezérelt Technológiára. Jelenleg egy hatalmas átrendeződés zajlik mind egyéni, társadalmi, mind bolygó szinten egyaránt. Ennek hatásait érzi az ember napi szinten különféle élethelyzetekben. Folyamatosan gyorsuló idő látszata, szélsőségesnek mutatkozó időjárás, vándorló pólusok, eddiginél gyakoribb GPS kalibráció, szakadozó hálózati vonalak mind egy átalakulás részei.

Webáruházunkban ezen átmeneti korszak egyéni, közösségi, társadalmi támogatásához (tapasztalataink szerint) létfontosságú eszközök, technológiák egy részét találhatod meg.

Mit jelent az, hogy tachyon strukturált termék?
A hullámmező strukturálás folyamata egy újkori, természetes univerzumi törvényeken alapuló kristály-fénytechnológia. Célja az egyéni fejlődés, tudatosság kibontakozása mellett a környezet természetes rezgés emelkedésének egyensúlyozása, adott területek harmonizálása; egy régi közösségi életforma új köntösben történő megszületésének támogatásához szükséges rendszerek bemutatása, megismertetése és tudatos használata.

Természetes hullámmezők mindenhol jelen vannak! A fizikai síkot univerzumi rend építi fel, jelentőségét a tudósok most kezdik megismerni (biofoton, strukturált víz, holografikus hullámok… stb.). A rendért felelős energiát F.R.E.M.-nek vagy S.O.E.F.-nek, azaz finom rendszerező energia mezőnek nevezik. Ezen mező különböző hullámformákból áll, sebessége nagyobb a fénysebességénél, energiája nagyobb az eddig ismert tereknél, ezért hagyományos értelemben nehezen tanulmányozható a jelenlegi tudomány számára, ugyanakkor közvetett hatások mérése lehetséges!

A webáruházban megvásárolható tachyon strukturált termékek egy örvénymezőt generálnak önmaguk körül, mely stabil életteret képes biztosítani emberek, állatok, növények számára, ezáltal támogatva az anyag és a felhasználó univerzumi rendhez történő visszahangolását. Alkalmazása széleskörű, elsősorban az emberi tudatosság, önregeneráció mellett a természet (földek, víz, levegő), illetve a rajta élő növények, állatok életterének kialakítására, tisztítására, regenerációjára használjuk.
Ez az állapot kristályok, nemesfémek, andarák, a gyémánt és bizonyos természetes anyagok: len, kender, selyem, nemez, némely fa fajtánál tartós, végleges. A kristályok ereje, hatása sokak számára érezhetően sokszorosa korábbi állapotának; többen számolnak be a strukturált kristály öntisztuló mivoltáról. Támogatja a tudatosságot és az önregenerációt, tisztán tartja a teret.

Ismerd meg a Szivárványfény módszerét is

Látogass el a Szivárványfénnyel foglalkozó weboldalamra is!

Privacy Policy Settings