Kezelő helyiség harmonizáló strukturált kristályháló szett

12000 Ft

Ez a strukturalt kristályháló támogat abban, hogy a kezeléseket nyugalomban, tiszta tudatossággal, energetikai védelem alatt, szeretetben és intuitív módon tudd megélni.

Leírás

A kristályháló célja, hogy meghatározott kristályok szakrális geometriai formák szerinti elhelyezésével egy tiszta szándék érdekében beindítsd az energia áramlását. Egy olyan egyedi frekvenciát hozol létre az elrendezéssel, mely felerősíti a szándékod megvalósulását. Manifesztálás céljából a kristályháló egyesíti a szakrális geometria és a kristályok csodálatos energiájának hatását. Középre egy generátor kristály kerül, mely lehet egyedi, csúcsos, ívelt felületű az egyéni céloknak megfelelően. Ebben a szettben egy hegyikristály marokkövet helyeztünk el, de helyettesíthető egy hegyikristály csúccsal. Ez a kristályháló támogat abban, hogy a kezeléseket nyugalomban, tiszta tudatossággal, energetikai védelem alatt, szeretetben és intuitív módon tudd megélni.

A szett tartalmaz egy 15cm átmérőjű fa alátétet (választható: Metatron kocka vagy Életvirág) és 12 db kristályt (többek között pieterzit, fekete turmalin, prehnit stb.) egy szatén szütyőben. A szett minden eleme tachyon részecskével strukturált, vagyis az univerzumi rend szerint vissza lettek állítva eredeti stabil struktúrájukba.

A szett tartalmaz egy leírást javaslattal az ideális elhelyezésre, de érzésre más elrendezéssel is kirakható.
A szetthez választható 20cm-es falap is plusz 2.000 Ft ráfizetés mellett.

Amennyiben a szettet nem szeretnéd magad összerakni, fix felragasztott állapotban is kérheted. Ez plusz 1.000 Ft-ot jelent költségben.

A szettek elemei méretben, színben eltérhetnek a képen láthatótól, hiszen minden kristály egyedi darab.

A Tachyon struktúrálás a kristályokat, ásványokat olyan stabil, egyensúlyi állapotba rendezi, ami az univerzumi rendhez igazodik. Ez az állapot tartós, végleges. A kristályok hatását felerősíti és öntisztulóvá teszi őket. Támogatja a tudatosságot és az önregenerációt, tisztán tartja a teret.

 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Kezelő helyiség harmonizáló strukturált kristályháló szett” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Privacy Policy Settings