Önbizalmat, önértékelést támogató strukturált kristályháló szett

13000 Ft

A strukturalt kristályháló támogat abban, hogy önbizalommal, önértékelésben éljük az életünket, felismerjük saját értékeinket.

Leírás

A kristályháló célja, hogy meghatározott kristályok szakrális geometriai formák szerinti elhelyezésével egy tiszta szándék érdekében beindítsd az energia áramlását. Egy olyan egyedi frekvenciát hozol létre az elrendezéssel, mely felerősíti a szándékod megvalósulását. Manifesztálás céljából a kristályháló egyesíti a szakrális geometria és a kristályok csodálatos energiájának hatását. Középre egy generátor kristály kerül, mely lehet egyedi, csúcsos, ívelt felületű az egyéni céloknak megfelelően. Ezesetben egy csiszolt hegyikristály marokkő. Ez a kristályháló támogat abban, hogy önbizalommal, önértékelésben éljük az életünket, felismerjük saját értékeinket.

A szett tartalmaz egy 15cm átmérőjű fa alátétet (választható: Metatron kocka vagy Életvirág) és 12 db kristályt (többek között citrin, napkő, heliotrop, thulit stb.) egy szatén szütyőben. A szett minden eleme tachyon részecskével strukturált, vagyis az univerzumi rend szerint vissza lettek állítva eredeti stabil struktúrájukba.
A szett tartalmaz egy leírást javaslattal az ideális elhelyezésre, de érzésre más elrendezéssel is kirakható.

A szetthez választható 20cm-es falap is plusz 2.000 Ft ráfizetés mellett.
Amennyiben a szettet nem szeretnéd magad összerakni, fix felragasztott állapotban is kérheted. Ez plusz 1.000 Ft-ot jelent költségben.
A szettek elemei méretben, színben eltérhetnek a képen láthatótól, hiszen minden kristály egyedi darab.

A Tachyon struktúrálás a kristályokat, ásványokat olyan stabil, egyensúlyi állapotba rendezi, ami az univerzumi rendhez igazodik. Ez az állapot tartós, végleges. A kristályok hatását felerősíti és öntisztulóvá teszi őket. Támogatja a tudatosságot és az önregenerációt, tisztán tartja a teret.

 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Önbizalmat, önértékelést támogató strukturált kristályháló szett” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Privacy Policy Settings