12 szálú DNS aktiváló strukturált kristályháló szett

20000 Ft

A 12 mesterkristályból álló szett, mely segíti a 12 szálú DNS aktiválását. A szett strukturált kristályokból van összeállítva.

Leírás

A kristályháló célja, hogy meghatározott kristályok szakrális geometriai formák szerinti elhelyezésével egy tiszta szándék érdekében beindítsd a benned lévő ősi energia áramlását, illetve rendezd környezeted Egy olyan egyedi frekvenciát hozol létre az elrendezéssel, mely felerősíti a szándékod megvalósulását és a lélekcsaládoddal történő kommunikációt. Manifesztálás céljából a kristályháló egyesíti a szakrális geometria, az egyén, lélekcsaládok közötti kapcsolat és a kristályok csodálatos közvetítő energiájának hatását. Középre egy generátor kristály kerül (a szett ezt nem tartalmazza, azt külön kell megvásárolni!), mely lehet egyedi, csúcsos, ívelt felületű az egyéni céloknak megfelelően.

Ez a kristályháló a DNS-ünk 2 szálból 12 szálú DNS-be való átalakulását és az önregenerációt, sejtregenerációt támogatja, mely elengedhetetlen része a felemelkedésnek. A szett tartalmaz egy 15cm átmérőjű fa alátétet (választható: Metatron kocka vagy Életvirág) és a 12 mester kristályt. A szett minden eleme tachyon részecskével strukturált, vagyis az univerzumi rend szerint vissza lettek állítva eredeti stabil struktúrájukba.
A szett tartalmaz egy leírást javaslattal az ideális elhelyezésre, de érzésre más elrendezéssel is kirakható.
A szetthez javasolt ideális generátor kristály a hegyikristály csúcs.

A szetthez választható 20cm-es falap is plusz 2.000 Ft ráfizetés mellett.
Amennyiben a szettet nem szeretnéd magad összerakni, fix felragasztott állapotban is kérheted. Ez plusz 1.000 Ft-ot jelent költségben.

A szettek elemei méretben, színben eltérhetnek a képen láthatótól, hiszen minden kristály egyedi darab.

A Tachyon struktúrálás a kristályokat, ásványokat olyan stabil, egyensúlyi állapotba rendezi, ami az univerzumi rendhez igazodik. Ez az állapot tartós, végleges. A kristályok hatását felerősíti és öntisztulóvá teszi őket. Támogatja a tudatosságot és az önregenerációt, tisztán tartja a teret.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„12 szálú DNS aktiváló strukturált kristályháló szett” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Privacy Policy Settings