Angyali- és égi kommunikációs strukturált kristályszett

13000 Ft

Strukturált kristályokból összeállított angyali és égi kommunikációt segítő kristályháló szett.

Leírás

A kristályháló célja, hogy meghatározott kristályok szakrális geometriai formák szerinti elhelyezésével egy tiszta szándék érdekében összerendezd önmagad energia, lelked évezredek során elszakadt darabjait. Egy olyan egyedi frekvenciát hozol létre az elrendezéssel, mely felerősíti szándékod megvalósulását. Manifesztálás céljából a kristályháló egyesíti a szakrális geometria, az egyén, valamint a lélek töredékek és a kristályok csodálatos energiájának hatását. Középre egy generátor kristály kerül, mely ezesetben egy cölesztin marokkő. Ez a kristályháló az égi világgal és főleg az angyalokkal való kommunikációt támogatja.

A szett tartalmaz egy 15cm átmérőjű fa alátétet (választható: Metatron kocka vagy Életvirág) és 12 db kristályt (többek között szerafinit, angelit, kianit stb.) egy szatén szütyőben. A szett minden eleme tachyon részecskével strukturált, vagyis az univerzumi rend szerint vissza lettek állítva eredeti stabil struktúrájukba.
A szett tartalmaz egy leírást javaslattal az ideális elhelyezésre, de érzésre más elrendezéssel is kirakható.
A szetthez választható 20cm-es falap is plusz 2.000 Ft ráfizetés mellett.

Amennyiben a szettet nem szeretnéd magad összerakni, fix felragasztott állapotban is kérheted. Ez plusz 1.000 Ft-ot jelent költségben.
A szettek elemei méretben, színben eltérhetnek a képen láthatótól, hiszen minden kristály egyedi darab.
A Tachyon strukturálás a kristályokat, ásványokat olyan stabil, egyensúlyi állapotba rendezi, ami az univerzumi rendhez igazodik. Ez az állapot tartós, végleges. A kristályok hatását felerősíti és öntisztulóvá teszi őket. Támogatja a tudatosságot és az önregenerációt, tisztán tartja a teret.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Angyali- és égi kommunikációs strukturált kristályszett” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Privacy Policy Settings