Strukturált Shungit piramis 4cm

4800 Ft

Strukturált 4cm-es Shungit piramis az élettered energetikai tisztán tartására.

Leírás

A shungit egy különleges, fekete színű, magas széntartalmú ásványi kőzet, mely Oroszországban, Karéliában fellelhető. A periódusos rendszer valamennyi ásványi anyagát tartalmazza.

A shungitnak számos pozitív hatása van, többek között használják víztisztításra, segít egyensúlyt teremteni a szervezetünkben, véd az elektroszmog káros hatásaitól, jótékony hatással van az alvásra, enyhítheti a fájdalmakat.

A Shungit piramis egy torziós mezőt hoz létre maga körül ezzel a kisebb vízereket képes semlegesíti, nagyobbakat, Hartmann vonalakat eltéríteni, szétoszlatni. Védelmet nyújt az elektronikai berendezések által kibocsátott elektromágneses sugárzástól (mobiltelefon, számítógép, TV stb.). Érdemes ezért ezen tárgyak közelében elhelyezni. A standard shungit magába szívja ezen sugárzásokat, ezért rendszeres tisztítást igényel. Az általunk kínált shungit strukturált mivoltából fakadóan öntisztuló, természetes módon, univerzumi törvények szerint támogatja nyugodt, békés élettér kialakítását otthoni és munkahelyi környezetben egyaránt.

A piramis mérete: 4x4x3 cm.  A termék több méretben is kapható.

A Tachyon struktúrálás a kristályokat, ásványokat olyan stabil, egyensúlyi állapotba rendezi, ami az univerzumi rendhez igazodik. Ez az állapot tartós, végleges. A kristályok hatását felerősíti és öntisztulóvá teszi őket. Támogatja a tudatosságot és az önregenerációt, tisztán tartja a teret.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Strukturált Shungit piramis 4cm” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Privacy Policy Settings