Vásárlási információk

Fizetési lehetőségek

Átutalás előre
Utánvét
Személyesen, készpénz (Budapesten)

Egyedi megrendelés esetén a termék árának 50%-a vissza nem térítendő részletként előre fizetendő.

Szállítás

A termékek Budapesten előre egyeztetett helyszínen személyesen is átvehetőek.

A Tündérkertben megrendelt termékek postaköltségére minden esetben egyedi árat küldök attól függően, hogy a kiszállítás milyen típusát kérik.

Amennyiben a terméket előre utalják, a kiszállítás díja a csomag súlyától és attól függően, hogy házhoz, postán maradóra vagy csomagpontra kérik változó. Erre igénytől függően mindig elküldöm az egyedi árajánlatot. A postai díjakra sosem számítok felárat, pont annyit fizet a megrendelő, amennyi a szolgáltató által kért díj plusz a csomagolás anyagköltsége. Csomagfeladáshoz a Foxpost és a Magyar Posta szolgáltatásait veszem igénybe.

Magyar Posta díjkalkulátor: https://www.posta.hu/szolgaltatasok/calculator

Foxpost díjtáblázat: https://foxpost.hu/araink

Kiszállítást külföldre csak a postaköltség előzetes egyeztetése és a termék és postaköltség előzetes elutalását követően vállaljuk.

 

Elállás joga

Megrendelése során Megrendelő élhet a 17/1999. Kormányrendeletben részletesen rögzített feltétel nélküli elállási jogával. Megrendelő a szerződéstől, az áru átvételét követő 14 (tizennégy) munkanapon belül indoklás nélkül elállhat. Ebben az esetben Szolgáltató köteles a Megrendelő által kifizetett vételárat haladéktalanul, de legkésőbb az elállást és az áru visszaszolgáltatását követő 30 (harminc) napon belül visszatéríteni.

A Megrendelő viseli az elállási jog gyakorlása miatt az áru kiszállításával és visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket. Szolgáltató követelheti az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését.

Az elállási jog minden termékre vonatkozik, ami eredeti és sértetlen (bontatlan) csomagolásban érkezik vissza. Az elállásra vonatkozó igényét be kell jelenteni. A postán, vagy futárszolgálattal visszaküldött termék árát legkésőbb az áru megérkezését követő 30 munkanapon belül visszautaljuk a Megrendelő által megadott bankszámlaszámra. A visszatérítés nem vonatkozik a ki- és visszaszállítási költségekre.

A Megrendelő által felbontott vagy hiányos csomagolású visszajuttatott termék esetében nem vállaljuk a termék visszavásárlását, ezért azt visszajuttatjuk a vásárlónak, a saját költségére.

Amennyiben a termékről felbontás után a futár jelenlétében derül ki, hogy bizonyítottan sérült, és a sérülés az áru átvételét megelőzően keletkezett, a termékre cserelehetőséget biztosítunk. A Megrendelő ebben az esetben a sérülést a futár által felvett jegyzőkönyvvel igazolhatja.

Kivételt képeznek az elállási jog alól azok a termékek, melyeket a Megrendelő egyedi kérésére más színben, méretben, vagy teljesen egyedi megrendelése alapján személyre szólóan készített el a Szolgáltató (pl. egyedi kristályszett). Ezek esetében Szolgáltatónak nem áll módjában a terméket visszavételezni.

Privacy Policy Settings